Zeyni Hanım Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Okulumuzun varlık gerekçesi,  Öğrencilerimizin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden,  Atatürk İlkelerine bağlı,  Laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,  Okuyan, bilgiye ulaşma yollarını bilen,  Ezberleyerek değil, özümseyerek öğrenen,  Kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan,  Özgüveni yüksek,  Düşündüklerini açıkça ifade edebilen,  Etik değerlere sahip,  Ülkesi ve insanlığa yararlı,  Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zeynihanimortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yunus Emre Mahallesi 4058 Sokak No32 35130 Karabağlar/İZMİR

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.

Adres - Yunus Emre Mahallesi 4058 Sokak No32 35130 Karabağlar/İZMİR

Ulaşım Okulumuza 10635 nolu Karabağlar Cumhuriyet MTAL durağı, 12599 nolu Kasap durağı ve 12623 nolu Kaymakkuyu 2 durağında inerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıntılı otobüs bilgileri için linki ziyaret edebilirsiniz. https://drive.google.com/open?id=1rWOBOClWFUQ2AEFUrrKTY-ptrmQngz_p

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezine 3.9 km, İl Merkezine 8.2 km uzaklıktadır.